Ποδόσφαιρο

Η Αποστολή του Απόλλων Σμύρνης για την Τρίπολη!

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 17:14

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Για τον τελευταίο αγώνα στη Super League απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. 

Η Αποστολή του Απόλλων Σμύρνης για την Τρίπολη!

Ο Απόλλων Σμύρνης προέρχεται από την ισοπαλία μαχαιριά στην έδρα της 0-0 με την Λαμία. Με αποτέλεσμα να γνωρίζει τον υποβιβασμό στο πρωτάθλημα της Super League. Έτσι πλέον στον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στόχος όλων είναι η νίκη, με μία πολύ καλή εμφάνιση, ώστε να αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Μπάμπης Τενές πήρε στην αποστολή για το συγκεκριμένο αγώνα, πολλούς παίκτες από τη 2η ομάδα του συλλόγου, με αποτέλεσμα να τους δώσει χρόνο συμμετοχής και να πάρουν μία γεύση από τα μεγάλα σαλόνια της κατηγορίας.

Έτσι η αποστολή για τον αγώνα της Τρίπολης, θα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές.

Κοτσαρής, Σόρτσαν, Δούμας, Λισγάρας, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Βίτλης, Κραγιόπουλος, Κάστρο, Μουστάκας, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Φερνάντεζ, Παπαγεωργίου, Γιαννάκης, Φατιόν, Εμπαγκόκου, Τσιλούλης, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr