Ποδόσφαιρο

Πρώτη γυναίκα διαιτητής σε αγώνα της Super League 1

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 17:29

Η Ελένη Αντωνίου έγινε η πρώτη Ελληνίδα διαιτητής, όπου σφήριξε στον αγώνα του Βόλου με τον Όφη, για το πρωτάθλημα της Super League 1. 

Πρώτη γυναίκα διαιτητής σε αγώνα της Super League 1

Το πρωτάθλημα της Super League 1, έφτασε στην τελική του ευθεία. Αφού αυτό το Σαββατοκύριακο που διανύουμε είναι η τελευταία αγωνιστική στα Play Off, αλλά και τα Play Out.

Ωστόσο στον αγώνα του Βόλου ενάντια στον Όφη, διεύθυνε για πρώτη φορά γυναίκα την εν λόγω αναμέτρηση, όπου ονομάζεται Ελένη Αντωνίου και είναι από την ΕΠΣ Αχαίας.

Μάλιστα η συγκεκριμένη γυναίκα, υπήρξε τη περασμένη σεζόν η καλύτερη διαιτητής της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Super League 2, όπου είναι μία πολύ τεράστια επιτυχία για την ίδια.

Για αυτό το λόγο, οι ιθύνοντες της ΕΠΟ, βρήκαν την ευκαιρία να ανεβάζουν τη συγκεκριμένη γυναίκα πρωτάθλημα και να διευθύνει για πρώτη φορά αγώνα στη Super League 1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr