Ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πρώτος σκόρερ στη Σκωτία!

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 17:38

Ο Γιώργος Γιακουμάκης τη φετινή περίοδο, ήταν από τους καλύτερους παίκτες στη Σκωτία, τερματίζοντας στη 1η θέση στο πίνακα των σκόρερ. 

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πρώτος σκόρερ στη Σκωτία!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κατάφερε να τρελάνει κόσμο στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, αφού ήταν από τους καλύτερους και πολύ εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα της Σέλτικ. Μάλιστα ήταν από από τους μεγάλους ηγέτες, καθώς με τα γκολ του, βοήθησε στα μέγιστα να φτάσει στη κορυφή της Premiership η ομάδα του.

Έτσι τη φετινή σεζόν, κατάφερε με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, να βρεθεί στη 1η θέση στο πίνακα των σκόρερ με 13 γκολ. Ωστόσο τη σεζόν 2020-21 κατάφερε να βγει άλλη μία φορά πρώτος σκορερ, αλλά σε αυτό στην Ολλανδία, καθώς σκόραρε 23 φορές σε 30 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr