Ποδόσφαιρο

Η «μονομαχία» Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ δεν είχε νικητή

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 22:36

Ισόπαλο 1-1 έληξε το τελευταίο φετινό ματς των πρωταθλητών με τον Δικέφαλο του Βορρά. Τέταρτο «Χ» στα 6 ματς της σεζόν 2021/22.

Η «μονομαχία» Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ δεν είχε νικητή

Το τελευταίο από τα έξι ματς που έδωσαν τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ δεν είχε ξανά νικητή. Ήταν η τέταρτη φορά που συνέβη αυτό, καθώς σε άλλα δύο νικητές ήταν οι «ερυθρόλευκοι». Όμως κανείς δεν… στεναχωρήθηκε με το 1-1 του Σαββάτου. Ο μεν Ολυμπιακός διότι το ματς αυτό ήταν το pregame για την φιέστα του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ γιατί έδειξε χαρακτήρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», μια εβδομάδα πριν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στην αρχή και το τέλος του ημιχρόνου

Η αναμέτρηση στον Πειραιά ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια. Πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε μια σέντρα από τα δεξιά. Μια φάση εύκολη για τον Τζολάκη ή έτσι φαίνονταν. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού άργησε να κάνει την έξοδο, ο Φελίπε Σοάρες κινήθηκε πολύ γρήγορα στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια πίεσαν. Έκαναν φάσεις, αλλά κάτι τους έλειπε στην τελική προσπάθεια. Όμως από μια κακή αντίδραση του νεαρού Τσαούση στο 41' έγινε το 1-1. Σε μια απομάκρυναν των παικτών του Ολυμπιακού, η μπάλα «κρέμασε» τον Τσαούση που δεν είχε καλή θέση. Ο Ανδρούτσος, που έγινε αποδέκτης, κινήθηκε από τα δεξιά. Έκανε την παράλληλη σέντρα στον Καρβάλιο που έρχονταν ως… τρέιλερ και πέτυχε το 1-1.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης (46' Μανωλάς), Ρέαμπτσιουκ, Κανέ, Κούντε (72' Εμβιλά ), Ροντρίγκες (84' Βαλμπουενά), Καρβάλιο, Φαντιγκά (58' Λόπες), Τικίνιο (71' Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε (87' Τέιλορ), Ίνγκασον, Κρέσπο, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φελίπε Σοάρες (71' Ελ Καντουρί), Μίτριτσα (76' Μπίσεσβαρ), Αντ. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (70' Άκπομ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.