Ποδόσφαιρο

Σώθηκε η Σπέτσια του Νικολάου [vids]

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 00:59

Νίκησε 3-2 στο «Φρίουλι» την Ουντινέζε και εξασφάλισε την παραμονή. «Έμπλεξε» η Ρόμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Σώθηκε η Σπέτσια του Νικολάου [vids]

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Σπέτσια του Δημήτρη Νικολάου. Με το «διπλό» που πέτυχε στο «Φρίουλι» του Ούντινε, ανανέωσε την παραμονή στη Serie A και για την επόμενη σεζόν. Με τον Έλληνα αμυντικό να αγωνίζεται βασικός σε ένα ακόμα ματς. Με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, τον Ντανιέλε Βέρντε να σημειώνει το πρώτο γκολ.

Η Ρόμα βρίσκεται σε δύσκολη θέση

Στη Ρώμη, η Ρόμα έμεινε στο 1-1 με την Βενέτσια που αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 32'. Ένα αποτέλεσμα καταστροφικό για τους «τζιαλορόσι» που έχουν μπλέξει πλέον, όσον αφορά στην έξοδό τους στην Ευρώπη. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μετά την ισοπαλία στο «Ολίμπικο», υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στη Serie B.

Η Σαλερνιτάνα, από την πλευρά της, πήρε ένα πολύτιμο πόντο στην έδρα της Έμπολι και έμεινε «ζωντανή» στη… μάχη για την παραμονή. Τέλος, στο βαθμολογικά αδιάφορο ματς της ημέρας, η Τορίνο νίκησε 1-0 στην έδρα της Βερόνα.

Τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής του Σαββάτου

  • Έμπολι - Σαλερνιτάνα 1-1

  • Βερόνα - Τορίνο 0-1

  • Ουντινέζε - Σπέτσια 2-3

  • Ρόμα - Βενέτσια 1-1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr