Ποδόσφαιρο

Τέλος εποχής για Λέβα στην Μπάγερν

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 11:26

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ουσιαστικά προανήγγειλε το τέλος του από την Μπάγερν Μονάχου, τονίζοντας παράλληλα ότι ούτε η διοίκηση της ομάδας τον πλησίασε για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Τέλος εποχής για Λέβα στην Μπάγερν

Δεν είναι κρυφό ότι ο Λεβαντόφσκι έχει το τελευταίο διάστημα το μυαλό του στην Μπαρτσελόνα και την ενδεχόμενη μεταγραφή του. Το χθεσινό ματς κόντρα στην Βόλφσμπουργκ λογικά ήταν τον τελευταίο με την φανέλα των Βαυαρών.

Ο ίδιος ο παίκτης μάλιστα ανέφερε σε δηλώσεις του που γράφτηκαν στην “bild” ότι κανένας δεν τον προσέγγισε για πιθανό νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του: «Δεν έλαβα καμία πρόταση για νέο συμβόλαιο από την Μπάγερν και αποφάσισα να φύγω. Πρέπει να βρούμε την καλύτερη λύση για εμένα και για τον σύλλογο».

Αναφορικά με τον πιθανό αντικαταστάτη του, ήδη ακούγονται τα ονόματα του Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα αλλά και του Φέλιξ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr