Ποδόσφαιρο

Εντυπωσιάζει ο Φούντας στο MLS

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 11:36

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ταξιάρχης Φούντας έκανε την διαφορά για λογαριασμό της DC Γιουνάιτεντ, όπου με ένα γκολ και μια ασίστ χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Εντυπωσιάζει ο Φούντας στο MLS

Ο 27χρονος Ελληνας επιθετικός, ήταν βασικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση, με αντίπαλο την Ιντερ Μαϊάμι. Και παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος προηγήθηκε με 2-0, ο Φούντας, οδήγησε την Γιουνάϊτεντ στην ισοφάριση.

Αρχικά, μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε 2-1 και στο 76ο λεπτό, μετά από εξαιρετική ενέργεια, έδωσε την ασίστ στον Ολα Καμαρά, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μέχρι στιγμής, ο Φούντας έχει αγωνισθεί πέντε φορές στο MLS και έχει σημειώσει ισάριθμα τέρματα (σ.σ. από δύο γκολ στις νίκες με 2-0 επί του Χιούστον και με 3-2 επί της Νιού Ινγκλαντ), ενώ έχει «μοιράσει» και δύο ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr