Ποδόσφαιρο

Θέλει να φύγει ο Γκερέιρο

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 13:00

Μπορεί ο αριστερός μπακ της Ντόρτμουντ, Ραφαέλ Γκερέιρο να έχει ένα χρόνο συμβόλαιο, όμως θεωρεί ότι ήρθε η ώρα για να αλλάξει παραστάσεις και να φύγει από την ομάδα της Κοιλάδας του Ρουρ.

Θέλει να φύγει ο Γκερέιρο

Ο έμπειρος Γάλλος, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιο του, και σύμφωνα με Ισπανικό δημοσίευμα στην “Mundo Deportivo” ο μάνατζερ του αναζητεί τον νέο του προορισμό.

Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο λοιπόν, υπήρξε επικοινωνία με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα που σκέφτεται να προχωρήσει σε προσθήκη αριστερού μπακ και ίσως να αυτοπροτάθηκε.

Φυσικά τίποτα δεν μπορεί να είναι οριστικό καθώς θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Ντόρτμουντ (που τον δεσμεύει ακόμα με συμβόλαιο) και σίγουρα δεν θέλει να έχει μεγάλες απώλειες από την στιγμή που τον αγόρασε από την Γαλλική Λοριάν, έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr