Ποδόσφαιρο

Ποτσετίνο: «Πιθανό ραντεβού στο Κατάρ»

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 13:23

Η Παρί Σ.Ζ. μπορεί να κατέκτησε για ακόμα μια χρονιά το πρωτάθλημα στην Γαλλία, όμως ο αποκλεισμός στο Champions League έκανε την σεζόν και πάλι αποτυχημένη. Την νύφη θα… πληρώσει και ο Ποτσετίνο που δεν θα συνεχίσει στον πάγκο.

Ποτσετίνο: «Πιθανό ραντεβού στο Κατάρ»

Ο Αργεντινός τεχνικός, θεωρείται βέβαιο ότι στο τέλος της χρονιάς θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο και οι διοικούντες ψάχνουν από νωρίς τον αντικαταστάτη του.

Το συμβόλαιο του μεν λήγει το 2023 αλλά είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή για την αποδέσμευση του και την αποζημίωση που θα πρέπει να πάρει.

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Ποτσετίνο υποστήριξε: «Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα αλλά θα γίνει ραντεβού με τον πρόεδρο του Κατάρ. Ίσως τα πούμε καλύτερα στο Μουντιάλ», αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν επέλθει συμφωνία, μπορεί να αναλάβει τις τύχες της Εθνικής ομάδας του Κατάρ που είναι και η διοργανώτρια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr