Ποδόσφαιρο

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε όρθια μέσα στο Λονδίνο!

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 17:57

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας 2-2 με την Γουεστ Χαμ. Και βρέθηκε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία. 

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε όρθια μέσα στο Λονδίνο!

Η Μάντσεστερ Σίτι, παραλίγο να υποστεί την ήττα απέναντι στην Γουεστ Χαμ, ωστόσο έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας. Και έφυγε με το πολύτιμο βαθμό, με αποτέλεσμα να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά από τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους αιωνούς για τους Πολίτες, καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν μόλις στο 10ο λεπτό το γκολ με σκόρερ τον Μπόουεν, με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ και να βάλουν φωτιά στο ματς. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν αρκετές καλές στιγμές, όμως Φαμπιάνσκι ήταν εκεί και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Έτσι τα σφυριά κατάφεραν να βρουν και δεύτερο τέρμα στο 45ο λεπτό με δράστη πάλι τον Μπόουεν.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Γκουαρντιόλα, κατάφεραν να ξυπνήσουν για τα καλά. Αφού μείωσαν σε 2-1 στο 49ο λεπτό με τον Γκρίλις. Στη συνέχεια πίεσαν και άλλο, ώστε να βρουν και δεύτερο τέρμα, με αποτέλεσμα να φέρουν το ματς στα ίσια. Έτσι κατάφεραν να το βρουν στο 69ο λεπτό με αυτογκόλ του Μπουφάλ.

Στη συνέχεια δεν σταμάτησαν σε αυτό το 2-2, καθώς πίεσαν και για τρίτο τέρμα. Μάλιστα έφτασαν μία ανάσα από την απόλυτη ανατροπή, αφού στο 86ο λεπτό ο Μαχρέζ κατάφερε να κερδίζει πέναλτι, ωστόσο αστόχησε. Με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το 2-2 μέχρι το φινάλε του αγώνα. Έτσι η ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με το χρυσό βαθμό από την έδρα της Γουεστ Χαμ. Και πλέον είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr