Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Μεγάλη η τρέλα για τα εισιτήρια του τελικού

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 19:03

Πάνω από 6.000 εισιτήρια πουλήθηκαν από τους φιλάθλους του Δικέφαλου του Βορρά. Λίγες μέρες από το μεγάλο τελικό της 21ης Μαίου. 

ΠΑΟΚ: Μεγάλη η τρέλα για τα εισιτήρια του τελικού

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, διψάνε για την κατάκτηση του τροπαίου μέσα στο ΟΑΚΑ την 21η Μαίου. Αφού σήμερα όπου είναι η τελευταία μέρα για τους κατόχους από τα εισιτήρια διαρκείας, πουλήθηκαν πάνω από 6.000 εισιτήρια.

Η συγκεκριμένη προθεσμία είναι μέσα σήμερα στις 00:00 το βράδυ. Από αύριο το πρωί θα βγουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον απλό κόσμο. Όπου ο αριθμός των 6.000 εισιτηρίων, θα αυξηθεί κατά πολύ, με αποτέλεσμα την 21η Μαίου, να υπάρξει μεγάλη εκστρατεία των ασπρόμαυρων οπαδών για το ΟΑΚΑ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.