Ποδόσφαιρο

Οπαδός του Λεβαδειακού χτύπησε τον Πεταυράκη!

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 19:13

Οπαδός του Λεβαδειακού χτύπησε τον Πεταυράκη παίκτη της Βέροιας. Κατά τη διάρκεια του γκολ που πέτυχε ο Μπαρμπόσα και έστειλε την ομάδα της Βιωτίας στα σαλόνια της Super League 1. 

Οπαδός του Λεβαδειακού χτύπησε τον Πεταυράκη!

Μεγάλο παιχνίδι σημειώθηκε στο δημοτικό στάδιο της Λειβαδιάς, όπου η ομόνυμη ομάδα επικράτησε με 1-0 την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας. Και από του χρόνου θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, αφού κατά τη διάρκεια του πολυπόθητου τέρματος. Ανεγκέφαλος οπαδός του Λεβαδειακού χτύπησε τον Πεταυράκη, με αποτέλεσμα ο παίκτης της Βέροιας να πέσει κάτω στο έδαφος. Έτσι έγινε ο κακός χαμός. καθώς ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια και για λίγα λεπτά ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ.

Έτσι ο διαιτητής του αγώνα, αποφάσισε μετά από λίγο να συνεχιστεί κανονικά το ματς. Όμως η ομάδα της Βιωτίας, παρά τη νίκη και την άνοδο, θα κινδυνέψει με πολύ μεγάλη τιμωρία για τα όσα συνέβησαν στο τέλος του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr