Ποδόσφαιρο

Ξανά στην Bundesliga η Βέρντερ

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 19:56

Μετά από απουσία ενός έτους η Βέρντερ Βρέμης εξασφάλισε την επιστροφή της -μαζί με την Σάλκε- στα σαλόνια της Bundesliga.

Ξανά στην Bundesliga η Βέρντερ

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια της Βέρντερ στην Τσβάιτε Λιγκα.

Δεν χρειάστηκε τελικά μετά τον υποβιβασμό της από την μεγάλη κατηγορία , παραπάνω από 1 χρόνο και μετά από μία σεζόν με πολύ μεγάλες διακυμάνσεις, η ομάδα της Βρέμης εξασφάλισε την επιστροφή της στους μεγάλους μετά το 2-0 επί της Ρέγκενσμπουργκ που της εξασφάλισε την δεύτερη θέση, πίσω από την Σάλκε και συνάμα την άνοδο.

Την ίδια ώρα, το Αμβούργο θα παίξει σε ένα ακόμα μπαράζ ανόδου, με αντίπαλο την Χέρτα Βερολίνου σε ένα τεράστιο ζευγάρι με δύο ιστορικές ομάδες.

Η ομάδα του λιμανιού που ήθελε νίκη απέναντι στην αδιάφορη Χάνσα Ρόστοκ για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση, έχανε με 1-0 στο ημίχρονο, όμως με αντεπίθεση διαρκείας βρήκε τρία γκολ στην επανάληψη και με το 2-3, πήρε πάνω στο νήμα την τρίτη θέση από την Ντάρμσταντ, που ισοβάθμησε στους 60 βαθμούς, αλλά επειδή είχε χειρότερη διαφορά τερμάτων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

PHOTO GALLERY

Ξανά στην Bundesliga η Βέρντερ
Ξανά στην Bundesliga η Βέρντερ