Ποδόσφαιρο

Ο Ιωνικός «πρωταθλητής» στα πλέι άουτ [vid]

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 22:15

Η ομάδα της Νίκαιας είχε εξαιρετική παρουσία στο μίνι πρωτάθλημα και τερμάτισε στην πρώτη θέση. Η προσοχή της Λαμίας στο μπαράζ με τη Βέροια.

Ο Ιωνικός «πρωταθλητής» στα πλέι άουτ [vid]

Το πρωτάθλημα των πλέι άουτ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής. Με τα ματς της 7ης αγωνιστικής να ρίχνουν την… αυλαία. Ήταν γνωστό από την προηγούμενη αγωνιστική πώς ο Απόλλων είναι η ομάδα που υποβιβάζεται απευθείας στη Super League 2. Όπως και το γεγονός ότι η Λαμία θα πάει στα μπαράζ. Τί έγινε γνωστό στην τελευταία αγωνιστική; Ο Ιωνικός κατέκτησε τον άτυπο τίτλο της πρώτης θέσης στα πλέι άουτ, με μια ακόμα νίκη. Από την άλλη πλευρά, η Λαμία έμαθε λίγο πριν τη σέντρα του ματς με τον Ατρόμητο πώς στο μπαράζ θα βρει απέναντί της, τη Βέροια.

Σούπερ Ιωνικός ως το τέλος

Μια ακόμα νίκη σημείωσε η ομάδα της Νίκαιας. Στο τελευταίο ματς της χρονιάς, επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού και κατέκτησε την πρώτη θέση στα πλέι άουτ. Με τον Ντάλσιο να ανοίγει το σκορ στο 9' και να δίνει το προβάδισμα στον Ιωνικό. Ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Βέργο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ «απάντησε» με τον Καρέλη στο 47'. Όμως με τα γκολ του Τουράμ στο 62' και του Μάντζη στο 86', οι Νικαιώτες πήραν τελικά το τρίποντο και έφτασαν τους 45 βαθμούς.

Ματσάρα στην Αρκαδία

Μετά το 0-0 των πρώτων 45 λεπτών στην Τρίπολη, ήρθε ένα δεύτερο ημίχρονο όπου τα γκολ έπεσαν… βροχή. Ο Μπαράλες στο 49' άνοιξε το σκορ (1-0) για να σημειώσει ο Τσιλούλης το 1-1 στο 69'. Νέο γκολ για τον Αστέρα στο 74' με τον Ιγκλέσιας (2-1). Στο 90ό λεπτό, ωστόσο, ο Ντάουντα σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Με τον Ιγκλέσιας να αποβάλλεται στο 90'+7 με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ήταν το τελευταίο ματς του Απόλλωνα στη μεγάλη κατηγορία.

«Έσπασαν» τα δοκάρια στη Λαμία

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ έληξε το ματς στο «Αθ. Διάκος». «Λευκή» ισοπαλία 0-0 ανάμεσα στη Λαμία και τον Ατρόμητο. Σε μια αναμέτρηση όπου οι ομάδες σταμάτησαν στα δοκάρια. Η ομάδα του Περιστερίου είχε το πρώτο, στο 11', με τον Κουλούρη. Η… απάντηση της Λαμίας ήρθε στο 71' με τον Σίμον. Το φινάλε βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες. Με τη Λαμία να στρέφει ήδη την προσοχή της στα μπαράζ παραμονής/ανόδου με τη Βέροια.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής στα πλέι άουτ

  • Ιωνικός - Παναιτωλικός 3-1
  • Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης 2-2
  • Λαμία - Ατρόμητος 0-0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr