Ποδόσφαιρο

Η Ίντερ παλεύει για το... θαύμα [vid]

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 23:56

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έμεινε «ζωντανή» ως την τελευταία αγωνιστική στη φετινή Serie A για τη «μάχη» του πρωταθλήματος. Το βράδυ της Κυριακής νίκησε 3-1 στην έδρα της Κάλιαρι. Γκολάρα από τον Λυκογιάννη.

Η Ίντερ παλεύει για το... θαύμα [vid]

Το δικαίωμα στο όνειρο να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα κράτησε η Ίντερ μετά και τα ματς της 37ης αγωνιστικής. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 3-1 στην έδρα της Κάλιαρι και παρέμειναν στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν (σ.σ. 83 με 81) μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Γκολάρα για τους γηπεδούχους από τον Μπάμπη Λυκογιάννη.

Βγήκε μπροστά ο Λαουτάρο

Η Ίντερ γνώριζε τη νίκη της Μίλαν με την Αταλάντα. Έτσι μπήκε αποφασισμένη στο ματς για να πάρει τη νίκη. Στο 11' ο Σκρίνιαρ σκόραρε, αλλά μετά από έλεγχο του VAR επιβεβαιώθηκε πώς είχε βρει την μπάλα με το χέρι. Στο 25' όμως το γκολ ήρθε για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι. Ο Νταρμιάν ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ. Στο 51' ο Λαουτάρο Μαρτίνες πέτυχε το 0-2 και όλα έδειξαν να έχουν κριθεί.

Η γκολάρα του Λυκογιάννη

Δύο λεπτά μετά το 0-2 η Κάλιαρι μπήκε ξανά στο ματς. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης πέτυχε το γκολ και μείωσε σε 1-2, δημιουργώντας νέες συνθήκες σε ό,τι αφορά τα λεπτά ως το φινάλε. Παρόλα αυτά, η Ίντερ είχε τον τρόπο και κατάφερε να αποκτήσει ξανά διαφορά δύο γκολ. Ο Λαουτάρο σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά στο 84' και διαμόρφωσε το 1-3. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο ματς. Όσον αφορά στην τελευταία αγωνιστική, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ματς Σασουόλο - Μίλαν και Ίντερ - Σαμπντόρια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr