Ποδόσφαιρο

Ατλέτικο Μαδρίτης: Τέλος εποχής για Λουίς Σουάρες (vid)

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 11:38

Ο Λουίς Σουάρες πραγματοποίησε την τελευταία εμφάνιση με την εμφάνιση των Μαδριλένων στο ματς με την Σεβίλλη και αποχαιρέτησε εμφανώς συγκινημένος το κοινό του «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Ατλέτικο Μαδρίτης: Τέλος εποχής για Λουίς Σουάρες (vid)

Ο 35χρονος πλέον επιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ματς με την Σεβίλλη (1-1) και αποθεώθηκε από το κοινό των πρωτευουσιάνων όταν αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό. Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί και επισήμως πως θα αποτελέσει παρελθόν μετά από δύο χρόνια επιτυχημένα χρόνια στην Μαδρίτη. Ο Σουάρεζ σκόραρε 21 γκολ στην περυσινή πορεία τίτλου της Ατλέτικο, έχοντας αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο των σαρωτικών αλλαγών στους Καταλανούς. Φέτος, δεν κατάφερε να βρει θέση στα βασικά πλάνη του Ντιέγκο Σιμεόνε αλλά και πάλι βρήκε 13 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ουρουγουανός δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση καθώς δημοσιεύματα τον συνδέουν τόσο για τον Αγιαξ που και στο παρελθόν ειχε φορέσει την φανέλα του όσο και με ομάδες από το MLS. Πέραν του Σουάρες, παρελθόν από την «Ατλέτι» αποτελεί και ο Μεξικανός μέσος Έκτορ Ερέρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr