Ποδόσφαιρο

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπαπέ στους Μαδριλένους(;)!

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 12:15

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, η μεταγραφή του Κύλιαν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να θεωρείται τελειωμένη από την προηγούμενη εβδομάδα. 

Ρεάλ Μαδρίτης:  Ο Μπαπέ στους Μαδριλένους(;)!

Η Ρεάλ Μαδρίτης τελικά κατάφερε να ακούσει το πολυπόθητο ναι από τον νεαρό Γάλλο αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν , και θα τον κάνει δικό της. Αυτό είναι που υποστηρίζουν τα ισπανικά μέσα, κάνοντας λόγο για την παρουσία του Γάλλου στην Ισπανία από την προηγούμενη βδομάδα. Βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή απ' ότι φαίνεται, με ένα 5ετες συμβόλαιο να τον περιμένει αλλά με λιγότερες αποδοχές από εκείνες που του έδινε η διοίκηση των Παριζιάνων.

Ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει πως όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγο καιρό και μάλιστα πριν τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr