Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Οπαδοί στα γραφεία!

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 14:23

Το κλίμα παραμένει τεταμένο στην ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Αρη καθώς μερίδα οπαδών μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι απαιτώντας εξηγήσεις!

ΑΕΚ: Οπαδοί στα γραφεία!

Διάχυτη είναι πλέον η ένταση στο εσωτερικό της Ένωσης και οι αντιδράσεις των οπαδών συνεχίζονται. Μετά την παρουσία οπαδών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το Σάββατο, ακολούθησε νέα διαμαρτυρία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» χωρίς πάντως να υπάρξει ένταση καθώς δεν υπήρξε τετ α τετ των δύο πλευρών.

Το πρωί της Δευτέρας, η ένταση δεν είχε εκτονωθεί και έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ υπήρξε από νωρίς ισχυρή αστυνομική παρουσία καθώς άπαντες ανέμεναν νέο… γύρο διαμαρτυριών. Εν τέλει, μερίδα οπαδών βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να εκφράσει εκ νέου την απογοήτευση του για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ζητώντας εξηγήσεις. Τα πρώτα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για μια σειρά απομακρύνσεων τόσο σε αγωνιστικό όσο και διοικητικό επίπεδο. Οι οπαδοί συζήτησαν πάντως σε φυσιολογικά πλαίσια τόσο με τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτης Κονέ όσο καιο με τον κτελεστικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.