Ποδόσφαιρο

Άρης: Η Αποστολή για τους Ζωσιμάδες

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 15:19

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Για το τελευταίο αγώνα στη διαδικασία των Play Off στην έδρα των Γιαννίνων. 

Άρης: Η Αποστολή για τους Ζωσιμάδες

Στο στρατόπεδο του Άρη, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση, για τη μεγάλη νίκη με ανατροπή 3-2 στην έδρα της με αντίπαλο την ΑΕΚ. Έτσι αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να πάρει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για το επόμενο Europa Conference League.

Πλέον όλοι είναι επικεντρωμένοι στο τελευταίο αγώνα, στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Όπου στόχος όλων είναι η νίκη, ώστε να ολοκληρώσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Ο Χερμάν Μπούργος στα αγωνιστικά, έχει να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Καθώς δεν αγωνισθούν ο Λούκα Σάσα, ο Εντιαγέ, ο Γκάνεα, αλλά προστέθηκαν ακόμη και του Μπερτόγλιο, αλλά και του Ντανιέλ Σούνγκρεν.

Μάλιστα εκτός αποστολής συμπεριελήφθησαν και οι Μπεναλουάν, Λόπεθ, Χαίροβιτς, αλλά και του τερματόφαλακα Ντένις.

Έτσι η αποστολή για τα Γιάννινα, θα αποτελείται από τις εξής ποδοσφαιριστές.

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ματίγια, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπαγκατά, Σάκιτς, Λουμόρ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σάλιαρης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.