Ποδόσφαιρο

Παναθηναικός: Καπνός έγιναν τα εισιτήρια του τελικού!

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 17:05

Οι οπαδοί του Παναθηναικού, έκαναν ανάρπαστα τα εισιτήρια μέσα σε δύο ώρες, για το μεγάλο τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ 

Παναθηναικός: Καπνός έγιναν τα εισιτήρια του τελικού!

Όλος ο οργανισμός του Παναθηναικού, ζει και αναπνέει για τη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου για το θεσμό του Κυπέλλου, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Καθώς ο σύλλογος έχει να αγωνισθεί εδώ και 8 χρόνια, στο ΟΑΚΑ πάλι ενάντια στον ΠΑΟΚ, όπου επιβλήθηκε εύκολα με 4-1.

Έτσι η όλη παρουσία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, η Ευρωπαική έξοδος στο επόμενο Europa Conference League, αλλά και το πολύ ωραίο και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που έπαιξε στα περισσότερα παιχνίδια. Έκανε το κόσμο των πρασίνων σήμερα να εξαφανίζει τα 21.480 εισιτήρια, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλο ξεσηκωμός για αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στο Δικέφαλο του Βορρά.

Έτσι η ομάδα του Παναθηναικού την 21η Μαίου, θα ζήσει μεγάλες στιγμές καθώς θα αγωνισθεί πάλι μετά από το μακρινό 2014 στο μεγάλο τελικό. Και στόχος είναι φυσικά η κατάκτηση του τροπαίου, με αποτέλεσμα να τελειώσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.