Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Η Αποστολή με τον Άρη

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 18:33

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Για τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Άρη. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Η Αποστολή με τον Άρη

Στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ περήφανοι για αυτά που πέτυχαν τη φετινή σεζόν, καθώς κατάφεραν να τερματίζουν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Με αποτέλεσμα να συμμετάσχουν στη διαδικασία των Play Off. Σε αυτή τη φάση κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις, αφού πάλεψαν όλα τους τα παιχνίδια και μάλιστα βρέθηκαν σε πολλά από αυτά κοντά σε νίκες.

Πλέον αύριο δίνουν το τελευταίο τους αγώνα, σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη. Και στόχος όλων είναι η νίκη, ώστε να ολοκληρώσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στη φετινή εγχώρια διοργάνωση.

Στα αγωνιστικά τώρα, θα λείψουν από αυτή την αναμέτρηση ο Ντομίνγκεθ, ο Μορέιρα, αλλά και ο Πίρσμαν, λόγω διαφόρων προβλημάτων.

Έτσι ο Μεταξάς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη, όπου αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές.

Λοντίγκιν, Σούλης, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσμπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κύρκος, Στάνκο, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Γκαρντάφσκι, Μπρένερ, Σνάιντερ, Λώλης, Κόντε, Περέα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.