Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Χωρίς 8 βασικούς η αποστολή με την ΑΕΚ

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 18:49

Με αλλαγές και... απουσίες η 22άδα του Ολυμπιακού για την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν, στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός: Χωρίς 8 βασικούς η αποστολή με την ΑΕΚ

Η φετινή χρονιά ολοκληρώνεται την Τρίτη το βράδυ (17/5, 20:00) για τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Σε ένα ματς που το μοναδικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες είναι το γόητρο. Διότι ό,τι κι αν γίνει, οι μεν «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει τον τίτλο, η δε Ένωση θα καταταγεί στην 5η θέση. Δυστυχώς για τους «κιτρινόμαυρους», όλα τελείωσαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Η ήττα, με ανατροπή, από τον Άρη τους άφησε εκτός Ευρώπης.

Σε διακοπές οι βασικοί

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την τελευταία προπόνηση για τη σεζόν 2021/22 ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται αρκετοί ποδοσφαιριστές. Οκτώ εξ αυτών, όμως, αποτελούν βασικές μονάδες της ομάδας. Παίκτες που τράβηξαν το… κουπί στη σεζόν που ολοκληρώνεται τυπικά αύριο βράδυ. Έτσι, οι Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά και Γκάρι Ροντρίγκες έμειναν εκτός αποστολής. Κάτι που σημαίνει πώς από αύριο το πρωί είναι σε διακοπές. Για να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους και να είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Σε περίπου ένα μήνα ξεκινά και η προετοιμασία.

Η αποστολή για το ΟΑΚΑ

Εκτός αποστολής έμειναν ακόμα ο Τζολάκης, ο Ονιεκουρού και ο Καρμπόβνικ. Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που υπολογίζει ο Πορτογάλος για την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν, αυτοί είναι 22. Μεταξύ τους και ο Κώστας Φορτούνης που είναι πολύ πιθανό να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Την αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ αποτελούν οι Κρίστινσον, Καραργύρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Σισέ, Κίτσος, Μπουχαλάκης, Κούντε, Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Κανέ, Φορτούνης, Σουρλής, Ελ Αραμπί και Τικίνιο

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.