Ποδόσφαιρο

Στον "αέρα" η εξαγορά της Τσέλσι

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 19:41

Πρόβλημα προέκυψε στη μεταβίβαση των μετοχών της Τσέλσι από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στον Τοντ Μπόελι.

Στον

Η εξαγορά της Τσέλσι από τον Τοντ Μπόλι βρίσκεται στον "αέρα", καθώς σύμφωνα με το Sky Sports υπάρχει κίνδυνος η ειδική άδεια που απαιτείται για την έγκριση της πώλησης να μην προλάβει να εκδοθεί πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Θα πρέπει να θυμίσουμε το μεγάλο έργο και την οικονομική βοήθεια που πρόσφερε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς στον Σύλλογο. Κάθισε στο τιμόνι της Τσέλσι για σχεδόν δύο γεμάτες δεκαετίες οδηγώντας την σε μεγάλες επιτυχίες σε Αγγλία και Ευρώπη και εκτοξεύοντας το όνομά της στο ευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Τα τελευταία γεγονότα όμως που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο και κυρίως στον πόλεμο που έχει ανοίξει η Ρωσία έχουν οδηγήσει τον Ρώσο μεγιστάνα να είναι έτοιμος να αποχωρήσει οριστικά (πιεσμένος από την αγγλική κυβέρνηση), με τον Τοντ Μπόλι, να είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία των Λονδρέζων.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα στις 7 Μαΐου, συμφωνήθηκαν οι όροι με ένα επιχειρηματικό γκρουπ με επικεφαλής τον συνιδιοκτήτη της ομάδας μπέιζμπολ Los Angeles Dodgers, για να αναλάβει το σύλλογο και να εγγυηθεί για την επόμενη ημέρα.

Η συμφωνία μεταξύ των Μπόελι και Αμπράμοβιτς για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Τσέλσι ανέρχεται περίπου στα 4,25 δισεκατομμύρια λίρες.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που δεν χορηγηθεί η ειδική άδεια που απαιτείται για την πώληση των Λονδρέζων μέχρι το τέλος Μαΐου, τότε θα υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

PHOTO GALLERY

Στον
Στον