Ποδόσφαιρο

Μίλαν: Απόβαση στο στάδιο «Μαπέι» του Σασουόλο

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 20:10

«Τρέλα» στις τάξεις των οπαδών των «ροσονέρι» για ένα «μαγικό χαρτάκι» στο κυριακάτικο ματς της τελευταίας αγωνιστικής. Με νίκη η ομάδα του Πιόλι κατακτά τον τίτλο.

Μίλαν: Απόβαση στο στάδιο «Μαπέι» του Σασουόλο

Την Κυριακή η Μίλαν έχει… ραντεβού με το πρωτάθλημα Αγωνίζεται στην έδρα της Σασουόλο και με νίκη κατακτά τον τίτλο. Μετά τη νίκη με την Αταλάντα έφτασε τους 83 βαθμούς, έναντι 81 της Ίντερ. Εξάλλου, το γεγονός αυτό έχει ανεβάσει το ενδιαφέρον των φίλων των «ροσονέρι» στα… κόκκινα. Επιπλέον, κανείς δεν θέλει να χάσει το ματς αυτό.

«Τρέλα» για ένα εισιτήριο

Το στάδιο «Μαπέι» του Σασουόλο χωράει κάτι περισσότερο από 21.000 θεατές. Είναι δεδομένο πώς την Κυριακή θα είναι «βαμμένο» στο κόκκινο και το μαύρο. Διότι η ζήτηση των εισιτηρίων από την πλευρά των φίλων της Μίλαν δεν έχει προηγούμενο. Ακόμα και στο «Σαν Σίρο» να έπαιζαν, πάλι δεν θα έφταναν τα «μαγικά χαρτάκια». Πόσω δε μάλλον όταν το γήπεδο που θα αγωνιστούν με χωρητικότητα ανάλογη με αυτή της έδρας της Σασουόλο. Είναι χαρακτηριστικό πώς η προσμονή για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια δεν έχει προηγούμενο!

«Έπεσε» το σάιτ της Σασουόλο

Οι οπαδοί της Μίλαν έμπαιναν κατά χιλιάδες στην επίσημο ιστοσελίδα της Σασουόλο για να πάρουν εισιτήριο. Με αποτέλεσμα να επικρατήσει… πανικός και το σάιτ των «νεροβέρντι» να πέφτει όλη την ώρα. Βλέπετε, οι άνθρωποι δεν περίμενε κάτι τέτοιο και οι σέρβερ δεν ήταν έτοιμοι για να υποδεχθούν ταυτόχρονα τόσους πολλούς επισκέπτες. Με αποτέλεσμα η προπώληση των εισιτηρίων να γίνει σήμερα Δευτέρα (16 Μαΐου) με μεγάλη δυσκολία. Πάντως, είναι δεδομένο πώς το sold out θα γίνει αρκετές ημέρες πριν την Κυριακή. Εξάλλου, αυτό που θα γίνει την Κυριακή περιγράφεται ως εξής… Η απόβαση των «ροσονέρι» στο στάδιο «Μαπέι»!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr