Ποδόσφαιρο

Δέκα ΠΑΕ αδειοδοτήθηκαν για Ελλάδα και Ευρώπη

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 21:13

Το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδοτήσεων γνωστοποίησε πως δέκα ΠΑΕ αδειοδοτήθηκαν για Ελλάδα και Ευρώπη

Δέκα ΠΑΕ αδειοδοτήθηκαν για Ελλάδα και Ευρώπη

Σήμερα το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης έδωσε άδεια για Ελλάδα και Ευρώπη στις δέκα από τις 14 ομάδες που συμμετείχαν εφέτος στη Super League Interwetten, σε Βόλο, Λαμία, Παναιτωλικό, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ και Αστέρα.

Επιπλέον, Απόλλων, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός και Ατρόμητος αδειοδοτήθηκαν για τις εγχώριες.

Δείτε ακολούθως αναλυτικά τις αποφάσεις του πρωτοβάθμιου οργάνου αδειοδοτήσεων:

"Κατά την συνεδρίασή του το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις UEFA (άδεια UEFA) και τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στις ΠΑΕ:

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, ΛΑΜΙΑ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΟΦΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΑΕΚ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στις ΠΑΕ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε επίσης τους φακέλους των σωματείων ποδοσφαίρου γυναικών που αιτήθηκαν άδεια για συμμετοχή στο Champions League Γυναικών της UEFA και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί άδεια συμμετοχής στο Champions League Γυναικών της UEFA στα σωματεία ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕΛ, ΑΣ ΠΑΟΚ.

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στο Champions League Γυναικών της UEFA στο σωματείο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ λόγω μη εμπρόθεσμης υποβολής του φακέλου και ελλιπών οικονομικών στοιχείων.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους".

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr