Ποδόσφαιρο

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Εμπαπέ είπε το ναι

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 22:42

Μετά τα ισπανικά ΜΜε που το θεωρούν δεδομένο, το απόγευμα της Δευτέρας και οι Άγγλοι κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία του Γάλλου επιθετικού με τους «μπλάνκος».

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Εμπαπέ είπε το ναι

Το deal έκλεισε. Ο Κιλιάν Εμπαπέ αφήνει την Παρί Σεν Ζερμέν για την Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τα ισπανικά ΜΜΕ ήταν η σειρά και των αγγλικών να αναφερθούν στην οριστική συμφωνία του Γάλλου επιθετικού με τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Αντίστροφη μέτρηση για τις ανακοινώσεις

Η Ρεάλ κατάφερε να πείσει τον 23χρονο επιθετικό. Είναι χαρακτηριστικό πώς η συμφωνία του Γάλλου με τους «μπλάνκος» αφορά συνεργασία 5 ετών. Και μεγάλη χαμένη την Παρί Σεν Ζερμέν που χάνει έναν παίκτη χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της. Διότι ο Εμπαπέ θα πάει ως ελεύθερος από το Παρίσι στη Μαδρίτη. Τις προηγούμενες ημέρες ήταν τα ισπανικά ΜΜΕ που έκαναν λόγο για τελειωμένη συμφωνία. Σήμερα ήταν και η σειρά των Άγγλων. Κάτι που δείχνει πώς το ναι του Εμπαπέ είναι οριστικό.

Το μεταγραφικά μπαμ του καλοκαιριού!

Μια μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του φετινού Champions League παίρνει έναν από τους καλύτερους, αν όχι τον καλύτερο, νεαρούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Έναν παίκτη με τεράστια όρεξη για επιτυχίες. Θα τον βάλει δίπλα στον συμπατριώτη του, τον Καρίμ Μπενζεμά. Με τον Εμπαμπέ να αφήνει την Παρί Σεν Ζερμέν ως πρωταθλητής Γαλλίας. Έχοντας άλλη μια πολύ καλή χρονιά. Κάτι που επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά του. Σε 45 ματς έχει 36 γκολ και 26 ασίστ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr