Ποδόσφαιρο

Η Χάντερσφιλντ έβγαλε εισιτήριο για Wembley

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 23:40

Με το «χρυσό», όπως αποδείχθηκε τελικά, γκολ του Ρόουντς στο 82' νίκησε 1-0 και πέρασε στον τελικό ανόδου της Championship.

Η Χάντερσφιλντ έβγαλε εισιτήριο για Wembley

Το δεύτερο μπαράζ ανάμεσα στην Χάντερσφιλντ και την Λούτον είχε νικητή. Το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι ήταν η πρώτη. Κάτι που επιβεβαιώθηκε μετά και την δεύτερη, μεταξύ τους, αναμέτρηση. Εκεί όπου οι γηπεδούχοι νίκησαν 1-0 και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό ανόδου στο Wembley.

Στα… μέτρα της Χάντερσφιλντ από την αρχή

Η Χάντερσφιλντ επέβαλλε το ρυθμό της από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Απέναντί της ήταν μια Λούτον που έπαιξε παθητικό ποδόσφαιρο, πίσω από την μπάλα, αναζητώντας κάποια φάση σε κόντρα επίθεση. Αλλά δεν το πέτυχαν με επιτυχία και ήταν θέμα χρόνου να δεχθούν το γκολ. Τελικά αυτό έγινε στο 82'. Εκεί όπου ο Ρόουντς κατάφερε να σημαδέψει σωστά και να πετύχει το 1-0. Ένα «χρυσό» γκολ, καθώς έστειλε την ομάδα του στα μπαράζ ανόδου στην Premier League.

Μαθαίνει τον αντίπαλο της

Με τη λήξη του ματς εκατοντάδες φίλοι της Χάντερσφιλντ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν αυτή τη σπουδαία επιτυχία. Λογικό και αναμενόμενο. Πλέον, αυτό που περιμένουν άπαντες στην ομάδα είναι τον αντίπαλό τους στον τελικό του Wembley. Θα τον μάθουν αύριο βράδυ. Τότε διεξάγεται η δεύτερη αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Σέφιλντ Γιουνάιτετ. Με την πρώτη να έχει το αβαντάζ μετά τη εκτός έδρας νίκη 2-1 στο πρώτο ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr