Ποδόσφαιρο

Η Άρσεναλ είπε… αντίο στο Champions League [vid]

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 00:00

Οδυνηρή ήττα 2-0 για την ομάδα του Αρτέτα στο «St James' Park» από τις «καρακάξες» και η 4η θέση μοιάζει με χαμένη υπόθεση.

Η Άρσεναλ είπε… αντίο στο Champions League [vid]

Τα όνειρα της Άρσεναλ για την έξοδο στην κορυφαία συλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη έσβησαν το βράδυ της Δευτέρας στο «St James' Park». Οι Gunners ηττήθηκαν 2-0 από τις «καρακάξες» και έμειναν έναν πόντο πίσω από την Τότεναμ, η οποία χθες νίκησε την Μπέρνλι. Πλέον, την τελευταία αγωνιστική θέλουν ένα θαύμα. Να ηττηθεί η Τότεναμ από την ήδη υποβιβασμένη Νόριτς και να νικήσουν εκείνοι την Έβερτον. Δύσκολα πράγματα…

Υπήρχε πίεση λόγω Τότεναμ

Η νίκη που σημείωσαν την Κυριακή τα «σπιρούνια» στο ματς με την Μπέρνλι, με την οποία προσπέρασαν την ομάδα του Αρτέτα, δημιούργησε ένα έξτρα άγχος στους φιλοξενούμενους. Είναι χαρακτηριστικό πώς έδειξαν να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο. Με την Νιούκαστλ να πιέζει από την αρχή και να κάνει τη ζωή των Gunners αρκετά δύσκολη! Με την Άρσεναλ να απειλεί στο πρώτο μέρος με τον Σάκα, αλλά με σουτ που δεν αποτέλεσαν πρόβλημα για τον Ντουμπράβκα.

Η Νιούκαστλ τις ευκαιρίες και τα γκολ

Οι «καρακάκες» απείλησαν με τον Σεντ-Μάξιμιν στο 36' και πήρε το προβάδισμα στο 55'. Σε μια φάση που ο Γουάιτ δεν έβαλε καλά το πόδι του και η μπάλα, στην προβολή του, κατέληξε στα δίχτυα του Ράμσντεϊλ για το 1-0. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ συνέχισαν να απειλούν. Με την Άρσεναλ να πελαγοδρομεί και να μην δείχνει ικανή να αντιδράσει ουσιαστικά. Ένα μακρινό σουτ του Ελνένι στο 71', αλλά όχι κάτι επικίνδυνο! Το ματς έφτασε στο 85' όταν ο Μπρούνο Γκιμαράες σημείωσε το 2-0 και έβαλε τέλος στο ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr