Ποδόσφαιρο

Γκολάρα με φάουλ από τον Μπαλοτέλι [vid]

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 00:52

Φανταστικό γκολ από τον Ιταλό επιθετικό στο ματς της Ανταναντεμίρσπορ με την Γαλατασαράι, στην Κωνσταντινούπολη.

Γκολάρα με φάουλ από τον Μπαλοτέλι [vid]

Τα χρόνια περνούν, αλλά η τέχνη δεν ξεχνιέται. Ειδικά τα γκολ που έχουν τη σφραγίδα μεγάλων σκόρερ. Ακόμα κι όταν κάτι δεν ανήκει στο… ρεπερτόριό τους, έχουν τον τρόπο να ξεσηκώνουν το κοινό. Κάτι ανάλογο έκανε και τη Δευτέρα το βράδυ ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία, αλλά δεν έχει σταματήσει να σκοράρει.

Το «κάρφωσε» με απευθείας εκτέλεση φάουλ

Ο Ιταλός επιθετικός σκόραρε στο ματς της Γαλατασαράι με την Ανταναντεμίρσπορ. Πλέον στα 31 του, αλλά ο Μπαλοτέλι δεν χάνει την ικανότητά του. Δεν χάνει το χάρισμα που έχει να σκοράρει. Και μάλιστα, το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 67' ο «Σούπερ-Μάριο» με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ, από τα 30-35 μέτρα, έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Μουσλέρα. Μειώνοντας σε 3-2, το οποίο ήταν το τελικό σκορ στο ματς. Ο Μπαλοτέλι έφτασε με το τέρμα αυτό τα 13 τη φετινή σεζόν, σε 31 αναμετρήσεις. Με την ομάδα του να είναι στη μέση της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr