Ποδόσφαιρο

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Tο πρώτο κανόνι της Ευρώπης

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 10:53

Ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός για μία ακόμη χρονιά στην Ευρώπη αναδείχθηκε ο Πολωνός στράικερ.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Tο πρώτο κανόνι της Ευρώπης

Ίσως για πολλούς να είναι ο καλύτερος σέντερ φορ στον κόσμο, για άλλους όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Λέβα είναι ο μεγαλύτερος γκολτζής και ο πιο φονικός επιθετικός. Για μία ακόμη χρονιά ο ίδιος αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη, αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους να βλέπουν την πλάτη του.

Μπορεί το μέλλον του να είναι αβέβαιο, δίχως να ξέρουμε ποιας ομάδας θα φοράει την φανέλα την καινούργια χρονιά, αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως τρομοκράτησε τα αντίπαλα δίχτυα και φέτος. Είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά που καταλαμβάνει την πρωτιά στη σχετική λίστα.

Το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Βόλφσμπουργκ ήταν το τελευταίο που πετυχαίνει για τη φετινή χρονιά και ήταν το γκολ νούμερο 35! Αυτό τον αριθμό τερμάτων τον έφτασε σε 34 εμφανίσεις με την φανέλα της Μπάγερν στη Bundesliga.

O 33χρονος Πολωνός άφησε πίσω του τον Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος πέτυχε 27 γκολ σε 31 αγώνες και τον Τσίρο Ιμόμπιλε να έχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων αλλά σε 32 αγώνες. Την 5άδα κλείνουν ο Νούνιες της Μπενφίκα (26 γκολ) και ο Μπαμπέ (25 γκολ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr