Ποδόσφαιρο

Λιονέλ Μέσι: «Σειρήνες» από το MLS!

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 10:57

Η φημολογία για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Λιονέλ Μέσι καλά κρατεί και τα τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στην Ιντερ Μαϊάμι FC στο MLS.

Λιονέλ Μέσι: «Σειρήνες» από το MLS!


Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πρωταγωνιστεί στα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών, μετά και τις δηλώσεις του πατέρα του, που χαρακτήρισε ως εφικτή την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. Οι διοικούντες των Καταλανών τήρησαν πάντως σιγή ιχθύος και τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν νέα σενάρια που τον εμπλέκουν σε μετακίνηση στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο MLS το καλοκαίρι του 2023.

Συμφωνα με ρεπορτάζ του Αλεξ Καντάλ στο Direct TV που εστιάζει στο ποδόσφαιρο της Νοτίου Αμερικής, ο Μέσι θα ολοκληρώσει την σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, εν συνεχεία θα αποκτήσει το 35% της Ιντερ Μαϊάμι από τον Ντένβιντ Μπέκαμ και θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο MLS. Ο Αργεντινός θα παραμείνει στην Ligue 1 καθώς επιδιώκει να διατηρηθεί σε τοπ επίπεδο ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου του Κατάρ που αποτελεί το τελευταιο προσωπικό του στοίχημα με την «αλμπισελέστε».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr