Ποδόσφαιρο

Γιουβέντους: Ανανεώνει ο ντε Λιχτ

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 11:25

Μπορεί ο βρετανικός Τύπος να κάνει λόγο για επερχόμενο… reunion του Ματάιας ντε Λιχτ με τον Ερικ τεν Χαγκ στην Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ολλανδός αμυντικός προτίθεται να ανανεώσει την συνεργασία του με την Γιουβέντους.

Γιουβέντους: Ανανεώνει ο ντε Λιχτ

Ο 22χρονος στόπερ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των «κόκκινων διαβόλων» ακολουθώντας την… φημολογία πρώην και νυν άσων του Αγιαξ, που συνεργάστηκαν με τον Ερικ τεν Χαγκ στους Αμστερντάμερς. Σύμφωνα πάντως με την La Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους προσέφερε επιλογή αποχώρησης στον ντε Λιχτ που με την σειρά του προτιμά να επεκτείνει την τρέχουσα συμφωνία. Το συμβόλαιο του με την «Μεγάλη Κυρία» ολοκληρώνεται το 2024 και όπως αναφέρει η… παλιοσειρά των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και τις επόμενες ημερες αναμένονται και οι ανακοινώσεις. Η αποχώρηση άλλωστε του εμβληματικού Κιελίνι, «αφήνει» την Γιουβέντους με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (Μπονούτσι, Ρουγκάνι, ντε Λιχτ) και η παραμονή του ήταν επιτακτική για τον Μάξ Αλέγκρι.


Ο Ντε Λιχτ προστέθηκε στην λίστα των Αμστερντάμερς που ενδέχεται να ακολουθήσουν τον τεν Χάγκ στο «Ολντ Τράφορντ». Ο ολλανδικός Τύπος αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Αντονι των πρωταθλητών Ολλανδίας όπως και ο Αργεντινός μέσος Μαρτίνεζ βρίσκονται στην wish list του νέου τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου ξεχωρίζει βέβαια ο Φράνκι ντε Γιονχ της Μπαρτσελόνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr