Ποδόσφαιρο

Στουτγκάρδη: Κάνει δικό της τον Μαυροπάνο

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 12:14

Μόνιμος κάτοικος Στουτγκάρδης φαίνεται πώς θα γίνει ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Στουτγκάρδη: Κάνει δικό της τον Μαυροπάνο

Η Στουτγκάρδη κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Bundesliga κάτι που σηματοδότησε και την παραμονή του Έλληνα στόπερ.

Αυτό συνέβη καθώς ενεργοποιήθηκε αυτόματα η οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο με την Άρσεναλ, με αντίτιμο 3 εκατομμύρια λίρες. Βέβαια ο 24χρονος αμυντικός πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά στη Γερμανία οπότε ούτως ή άλλως θα γινόταν κουβέντα σχετικά με την παραμονή του. Εξάλλου δεν αποκλείεται ότι με την ένταξή του στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας, να υπάρχει και άμεση πώλησή του. Βέβαια η Άρσεναλ θα αποκομίσει και άλλα κέρδη από την συμφωνία με την Στουτγκάρδη αφού συμπεριλαμβάνονται και διάφορα άλλα μπόνους που επιτεύχθησαν, οπότε το συνολικό κόστος μπορεί να φτάσει τα 5 εκατομμύρια λίρες σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr