Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Σίτι: Αποχωρεί ο Γκουντογκάν

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 13:15

Τέλος εποχής για το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της εποχής Γκουαρδιόλα στους «πολίτες» καθώς ο Ιλκάι Γκουντογκάν αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του.

Μάντσεστερ Σίτι: Αποχωρεί ο Γκουντογκάν

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γερμανό μέσο να αποχωρεί από τους επίδοξους πρωταθλητές της Premier League. Ο Γκουντογκάν εθεάθη στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ το βράδυ της Δευτέρας και όπως αναφέρει ο ισπανικός και αγγλικός Τύπος, ταξίδεψε στην Μαδρίτη για να διαπραγματευτεί την μετακίνηση του στην Ρεάλ.

Το συμβόλαιο του 31χρονου μέσου, που βρισκόταν στο στόχαστρο της Ρεάλ και το 2016 πριν συμφωνήσει εν τέλει με την Μάντσεστερ Σίτι, ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι αλλά σύμφωνα με την Daily Mail μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Γκουντογκάν δεν έλαβε τις εγγυήσεις από τον Πεπ Γκουαρδιόλα για βασικό ρόλο στην Σίτι και έτσι προτιμά να αποχωρήσει για μια ομάδα με περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Καταλανός τεχνικός, που μένει σε γειτονικά σπίτια με τον Γκουντογκάν, έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια αποφόρτισης ενόψει του ματς τίτλου με την Αστον Βίλα και ετσι ο Γκουντογκάν είχε τον χρόνο να βρεθεί στην Μαδρίτη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr