Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Σενάρια για Τουμά!

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 13:39

Ο αρχηγός της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Τέντι Τουμά φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα.

Ολυμπιακός: Σενάρια για Τουμά!

Σαρωτικές αναμένονται οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν και έτσι η φημολογία για πιθανούς στόχους έχει ήδη την… τιμητική της στην ειδησεογραφία των πρωταθλητών Ελλάδας. Σύμφωνα με το γαλλικό Foot Mercato, οι «ερυθρόλευκοι» προστέθηκαν στην λίστα των «μνηστήρων» για την υπογραφή του Τέντι Τουμά που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος στην Pro Jupiler League με τη Ουνιόν.

Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος μέσος είναι αρχηγός των πρωτευουσιάνων που φέτος άγγιξαν ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, καθώς αν και οι νεοφώτιστοι διεκδίκησαν τον τίτλο, κατέκτησαν την πρώη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Βελγίου για να καταλάβουν εν τέλει την 2η θέση πίσω από την πρωταθλήτρια, Κλαμπ Μπριζ. Ο Τουμά πραγματοποίησε μια «γεμάτη» σεζόν φέτος με 39 συμμετοχές (7 γκολ/ασίστ) και ήταν από τους βασικούς «μοχλούς» της… τρελής πορείας. Ο 28χρονος γεννήθηκε στην Γαλλία, αλλά αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της Μάλτας και αποκτήθηκε έναντιο 350,000 ευρώ το 2019 από την γαλλική Ρεντ Σταρ με την χρηματιστηριακή αξία του πλέον να αγγίζει τα 2,5 εκατ ευρώ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.