Ποδόσφαιρο

Γιουβέντους: «Τελειώνει» του Ντι Μαρία!

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 14:16

Τα μπιανκονέρο προβάρει ο Ανχελ Ντι Μαρία που μετά από επτά χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην «βέκια σινιόρα».

Γιουβέντους: «Τελειώνει» του Ντι Μαρία!


Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του πολύπειρου μεσοεπιθετικού στην Γιουβέντους. Το συμβόλαιο του Αργεντινού εξτρέμ στην Παρι Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και δεν θα ανανεωθεί από τους πρωταθλητές Γαλλίας. Ο 34ρονος άσος μετακινήθηκε στους Παριζιάνους το καλοκαίρι του 2015 έναντι 57 εκατ. ευρώ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα Γαλλίας με «γεμάτες» σεζόν (291 συμμετοχές, 91 γκολ/117 ασίστ) ενώ είχε προηγηθεί επιτυχημένη πορεία στην Ρεάλ Μαδρίτης (κατέκτησε πρωτάθληαμ, κύπελλο, Champions League).


Ο Ντι Μαρία θα υπογράψει μονοετός συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 7 εκατ. ευρώ σύμφωνα με δημοσιεύματα. Χθες, εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Πάουλο Ντιμπάλα από την Γιουβέντους και η επερχόμενη προσθηκη του Ντι Μαρία έχει φέρει ήδη αντιδράσεις στους φίλους των «μπιανκονέρι» όσο για το οικονομικό κόστος όσο και την… προχωρημένη ηλικία του!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr