Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μπλόκο στον Βοτανικό!

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 14:48

Αλυσιδωτές εξελίξεις έφερε η κίνηση των 59 μελών του Ερασιτέχνη να καταθέσουν αγωγή κατά του αποτελέσματος των εκλογών για την Διπλή Ανάπλαση καθώς το Διοικητικό Εφετείο θα εκδικάσει την υπόθεση τον Φεβρουάριο του 2023!

Παναθηναϊκός: Μπλόκο στον Βοτανικό!

Ένα ακόμα επεισόδιο του γηπεδικού… σήριαλ του Παναθηναϊκού εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες. Χθες, έγινε γνωστή κίνηση 59 μελών του Παναθηναϊκού να προσφύγουν στην δικαιοσύνη ζητώντας τη μη επικύρωση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης για την διπλή ανάπλαση. Το πρωι της Τρίτης ήταν προγραμματισμένη η επικύρωση της Διπλής Ανάπλασης ώστε να προχωρήσουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η προσφυγή των 59 άλλαξε όμως τα δεδομένα, καθώς αποφασίστηκε η αναβολής της απόφασης από το Διοικητικό Εφετείο για τον Φεβρουάριο του 2023.

Τα 59 μέλη κατέθεσαν και αγωγή στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας πως το συγκεκριμένο ζήτημα με την Διπλή Ανάπλαση και το νέο γήπεδο στο Βοτανικό θα έπρεπε να υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνόλου των μελών του συλλόγου και όχι όσων ψήφισαν και επιπροσθέτως πως δεν νόμιμη η επιστολική ψήφος! Έκδηλη είναι πλέον η ανησυχία για την υλοποίηση του φιλόδοξου πρότζετ καθώς η χρηματοδόση είναι σε πλαίσιο χρονοδιαγράμματος από την ευρωπαϊκή Ένωση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.