Ποδόσφαιρο

Η Νιούκαστλ ενδιαφέρεται για τον Μουρίνιο!

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 15:08

Η Νιούκαστλ ενδιαφέρεται για τον Ζοζέ Μουρίνιο. Όπου τον θέλει για νέο προπονητή της ομάδας την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. 

Η Νιούκαστλ ενδιαφέρεται για τον Μουρίνιο!

Η Νιούκαστλ τη φετινή σεζόν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, αφού για ένα διάστημα κινδύνεψε σοβαρά με υποβιβασμό. Αλλά με την έλευση των Σαουδάραβων και τις διορθωτικές κινήσεις που έγιναν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κατάφεραν με τεράστιο σερί με πολύ καλά αποτελέσματα να ξεφύγουν για τα καλά από τη δύσκολη κατάσταση που πέρασαν, με αποτέλεσμα να βγάλουν κάθε σκέψη για πέρι υποβιβασμού.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας, άρχιζαν την προεργασία για τις μεταγραφικές κινήσεις στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ώστε να φτιάξουν ένα ρόστερ με εξαιρετικούς παίκτες, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν μέχρι και τετράδα στο πρωτάθλημα.

Μεγάλος διακαής πόθος των ανθρώπων της ομάδας, είναι να φέρουν τον Ζοζέ Μουρίνιο, ώστε να καθοθηγήσει τις Καρακάξες σε πολλές ισάριθμες επιτυχίες στο μέλλον.

Ωστόσο για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να γίνει πρώτα μία κουβέντα με τον Έντι Χάου. Καθώς ήταν ο προτεργάτης και ο άνθρωπος που κατάφερε να βγάλει την ομάδα από τη μεγάλη περιπέτεια και τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι ιθύνοντες όμως, θέλουν κάτι μεγάλο να φτιάξουν για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Και αυτό μπορεί να το πετύχει ο Μουρίνιο. Καθώς είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, όπου εργάσθηκε σε μεγάλες ομάδες και της οδήγησε σε πολλά ισάριθμα τρόπαια.

Ο Πορτογάλος προπονητής, μέχρι στιγμής κάθεται στο πάγκο της Ρόμα και μπορεί κάλιστα να την φέρει ένα Ευρωπαικό τρόπαιο μετά από χρόνια. Αφού βρίσκεται στον τελικό του Europa Conference League με αντίπαλο την Φέγενορντ.

Όμως οι Σαουδάραβες με το τέλος της κανονικής διάρκειας στα πρωταθλήματα. Θα κάνουν την κρούση προς το συγκεκριμένο προπονητή, με στόχο να τον πείσουν να έρθει στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Νιούκαστλ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr