Ποδόσφαιρο

Πολωνία: Κλήσεις για Κριχόβιακ και Σιμάνσκι στους αγώνες του Nations League!

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 17:42

Ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς μέσα στις κλήσεις που επέλεξε για τους αγώνες στο Nations League, θα είναι και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Σιμάνσκι με τον Κριχόβιακ. 

Πολωνία: Κλήσεις για Κριχόβιακ και Σιμάνσκι στους αγώνες του Nations League!

Η κανονική διάρκεια στα περισσότερα πρωταθλήματα, τελειώνουν σε λίγες μέρες. Ωστόσο για τους παίκτες δεν τελειώνουν όμως οι υποχρεώσεις τους, αφού αρχές Ιουνίου θα έχουμε την έναρξη των ομίλων στο Nations League.

Μία από τις χώρες όπου θα συμμετάσχουν, σε αυτή τη διοργάνωση και θα είναι η Πολωνία. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς έβγαλε τις κλήσεις, με τους ποδοσφαιριστές. Όπου μέσα σε αυτές θα είναι και του Σιμάνσκι, αλλά και του Κριχόβιακ. Οι οποίοι είναι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και προέρχονται από καλή σεζόν με την ομάδα της Αθήνας.

Έτσι οι Πολωνοί θα παίξουν τρία σημαντικά παιχνίδια μέσα σε δύο εβδομάδες. Όπου πρώτος αγώνας θα είναι στις 1/6 απέναντι στην Ουαλία, το δεύτερο θα είναι στις 11/6 με το Βέλγιο, ενώ τελευταίο ματς θα είναι αυτό στις 14/6 με την Ολλανδία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.