Ποδόσφαιρο

Κλείνει η θύρα 4 λόγω των πυρσών με την Μαρσέιγ

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 18:11

Η Uefa έκλεισε για μία αγωνιστική το πέταλο της Θύρας 4. Ενώ θα πληρώσει το πρόστιμο των 70.000 ευρώ, για όσα έγιναν στο δεύτερο αγώνα απέναντι στην Μαρσέιγ, για την προημιτελική φάση του Europa Conference League. 

Κλείνει η θύρα 4 λόγω των πυρσών με την Μαρσέιγ

Ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες χρονιές στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Europa Conference League. Όπου ολοκλήρωσε την παρουσία του στους 8 καλύτερους της διοργάνωσης. Όπου αντιμετώπισε την Μαρσέιγ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί και στα δύο ματς με 2-1 και 0-1.

Ωστόσο στο δεύτερο αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας, οι οπαδοί άναψαν πολλούς και ισάριθμους πυρσούς, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός.

H Uefa όμως, με αυτά δεν συγκινείται καθώς έριξε μεγάλη καμπάνα στους Ασπρόμαυρους με μία αγωνιστική το πέταλο της θύρας 4. Ενώ η ΠΑΕ θα πληρώσει το ποσό των 70.000 ευρώ για τα όσα έγιναν εκείνο το μεγάλο βράδυ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.