Ποδόσφαιρο

Ο Άγγελος Ποστέκογλου βγήκε καλύτερος προπονητής στη Σκωτία!

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 18:36

Ο Άγγελος Ποστέκογλου είχε μεγάλη προσωπική επιτυχία, αφού ανακηρύχθηκε καλύτερος προπονητής στην Premiership στη Σκωτία. 

Ο Άγγελος Ποστέκογλου βγήκε καλύτερος προπονητής στη Σκωτία!

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στην πρώτη του χρονιά στο πάγκο της Σέλτικ, όπου προσλήφθηκε το φετινό καλοκαίρι. κατάφερε να φτιάξει ένα πολύ καλό και συνάμα εξαιρετικό ρόστερ, με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όπου έτρεχαν συνεχώς και έπαιξαν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο την φετινή σεζόν στη Σκωτία.

Έτσι αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ελληνόαυστραλός προπονητής να οδηγήσει τους Κέλτες στη κορυφή του πρωταθλήματος, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Αφού τη σεζόν 2021 ήταν η Ρέιντζερς η μεγάλη πρωταθλήτρια.

Για αυτό το λόγο ο Άγγελος Ποστέκογλου, βγήκε δικαίως ο πολυτιμότερος και καλύτερος προπονητής στη Σκωτία. Όπως και ο Γιώργος Γιακουμάκης βγήκε ως πρώτος σκόρερ στην Premiership.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr