Ποδόσφαιρο

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 19:58

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Άρη και λίγο πριν την αναμέτρηση έγιναν γνωστές  ενδεκάδες.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

Στους Ζωσιμάδες σήμερα γίνεται η τελευταία αναμέτρηση της σεζόν ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη δέκατη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεαν οι Χερμάν Μπούργος και Ηρακλής Μεταξάς για τις ομάδες τους:

Ο Χερμάν Μπούργος παρατάσσει τον Άρη με δίδυμο στην κορυφή (Πάλμα - Καμαρά), ενώ ο Κύρκος είναι στο πλάι του Χουάν Χοσέ Περέα, με τον Ποζνάνσκι να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Ντουκουρέ, Ματίγια, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Καμαρά, Πάλμα.

Αναπληρωματικοί: Σιαμπάνης, Γκαρσία, Γκάμα, Λούμορ, Μάνος, Δεληζήσης, Σαλιάρης, Ασλανίδης, Μαρμαρίδης.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάνσκι, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Κύρκος, Περέα.

Αναπληρωματικοί: Σούλης, Παντελάκης, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Λώλης, Λιάσος, Μπρένερ, Ρίζος, Κόντε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.