Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Γιούχα και πανό κατά παικτών, Μελισσανίδη

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 20:14

Με την έξοδο της ΑΕΚ από τα αποδυτήρια για την προθέρμανση για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό , οι παίκτες αποδοκιμάστηκαν από το πέταλο, ακούστηκαν και συνθήματα κατά της διοίκησης.

ΑΕΚ: Γιούχα και πανό κατά παικτών, Μελισσανίδη

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι εξοργισμένοι με τους παίκτες και τη διοίκηση, κάτι που εξέφρασαν έντονα στον σημερινό αγώνα.

Ο κόσμος της ΑΕΚ προσπαθεί να μεταφέρει την οργή και συναισθήματά του για την εικόνα της ομάδος.

Μάλιστα η Original 21 ανέβασε και ένα πανό το οποίο καταφέρεται κατά πάντων. Στελέχη, παίκτες και όχι μόνο βρίσκονται στο στόχαστρο των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ

Συγκεκριμένα το πανί αυτό γράφει ..«Παίκτες, στελέχη γ@#@$%$, η ΑΕΚ δεν πεθαίνει. Μελισσανίδη ξύπνα... ή φύγε. Original 21».

Μέσα σε όλα αυτά δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες, χλιαρές όπως στην περίπτωση του Στάνκοβιτς, αλλά και τα υβριστικά συνθήματα κατά στελεχών και παικτών με τον Τσιντώτα ειδικά να ακούει τα εξ αμάξης από την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα.

Το κλίμα στο ΟΑΚΑ μόνο φιλόξενο δεν είναι για την Ένωση που κλείνει απόψε τη σεζόν μένοντας εκτός Ευρώπης μετά την ήττα του Σαββάτου με 3-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη.

Η οργή και του κόσμου της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ξεχειλίζει καθώς η υπομονή τους έχει πλέον τελειώσει!!!

Ακόμη και κατά την αποχώρηση των παικτών για τα αποδυτήρια συνεχίστηκαν τα έντονα Γιουχαρίσματα από το πέταλο, αλλά και συνθήματα όπως: «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ» και «βγάλτε τη φανέλα», ενώ αποδοκιμασίες υπήρξαν και κατά την ανακοίνωση των ονομάτων της ενδεκάδας της Ένωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

PHOTO GALLERY

ΑΕΚ: Γιούχα και πανό κατά παικτών, Μελισσανίδη
ΑΕΚ: Γιούχα και πανό κατά παικτών, Μελισσανίδη