Ποδόσφαιρο

AEK: Οι δηλώσεις του Μάνταλου περί απόδοσης ευθυνών

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 10:27

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό και μία ακόμη ήττα, έκανε λόγο για τάσεις φυγής, κάτι που ανοίγει μεγάλη κουβέντα στις τάξεις της ΑΕΚ.

AEK: Οι δηλώσεις του Μάνταλου περί απόδοσης ευθυνών

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε για μία κακή χρονιά της ομάδας και αυτό κάπου οφείλεται. Και όπως είναι σωστό κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες για αυτή την κατάσταση. Και σύμφωνα με τις δηλώσεις του φέρεται να είναι πρόθυμος να το κάνει και να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την αγαπημένη του ΑΕΚ.

Βέβαια η συγκεκριμένη σκέψη είναι προϊόν μακροχρόνιας σκέψης, αφού κατά καιρούς στη διάρκεια της πορείας του στην ΑΕΚ έχει γίνει στόχος των οπαδών και όχι μόνο, για την ικανότητά του να υποστηρίξει τον ρόλο του ηγέτη στην ομάδα. Να θυμίσουμε πως ο Πέτρος Μάνταλος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2024.

Τα όσα είπε ο αρχηγός της Ένωσης:

«Μέσα στη χρονιά έγιναν διάφορα… Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ. Το θέμα είναι ότι έχουμε τελειώσει μια χρονιά και είναι η χειρότερη χρονιά που έχουμε κάνει όσο είμαι στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την κατάσταση, για αυτή την πορεία. Δεν βρίσκω λόγια, είναι δύσκολη η κατάσταση. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη από τους ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα.

Είμαι ο άνθρωπος που φέρει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Στις μέρες που θα ακολουθήσουν ξέρω τι πρέπει να κάνω και πιστέψτε με, όταν λέω ότι θα αναλάβω τις ευθύνες μου θα τις αναλάβω με πράξεις και όχι με λόγια»

Για το αν θα μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ως αρχηγός: «Η ομάδα ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδό της, μπαίνει στην κρισιμότερη, ίσως χρονιά της ιστορίας της. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, τις επόμενες μέρες θα ξέρουν όλοι»

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr