Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Προανήγγειλε αποχώρηση ο Πασχαλάκης

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 10:38

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποθεώθηκε στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και με ανάρτηση σε προσωπικό λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισε last dance τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου «φωτογραφίζοντας» την αποχώρηση του.

ΠΑΟΚ: Προανήγγειλε αποχώρηση ο Πασχαλάκης

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τόσο τον Πασχαλάκη όσο και τον Φερνάντο Βαρέλα μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης και αμφότεροι αποχαιρέτησαν τον κόσμο των Θεσσαλονικιών σε φορτισμένο κλίμα. Ο διεθνής τερματοφύλακας λίγη ώρα αργότερα τοποθετήθηκε με ανάρτηση στα social media αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τελευταίος χορός στην Τούμπα, τώρα έχουμε έναν ακόμα τελικό! Πάμε στην Αθήνα ενωμένοι!». Ο 32χρονος διανύει την πέμπτη σεζόν στην Θεσσαλονίκη, έχοντας πραγματοποιήσει 178 συμμετοχές και η ανάρτηση φανερώνει ουσιαστικά τις προθέσεις του για μια νέα περιπέτεια εκτός Τούμπας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Φερνάντο Βαρέλα: «Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Έχω ζήσει καλές και κακές στιγμές. Δε θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ. Ήλπιζα να ζήσω αυτά ακριβώς. Θα θυμάμαι για πάντα τα όσα πέρασα με την ομάδα.Περίμενα από τον κόσμο να με αποθεώσει και έτσι έγινε. Μπορεί ο κόσμος να μην αντιληφθεί τους λόγους που φεύγω και μπορεί να αποδειχτεί λάθος απόφαση, αλλά ό,τι και αν συνέβη δε θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα εδώ. Δε θα έλεγα ποτέ οτιδήποτε κακό για τον ΠΑΟΚ. Πλέον θα είμαι και εγώ ένας οπαδός του συλλόγου. Για εμένα αυτό το κλαμπ μου έδωσε πράγματα που δεν είχα ποτέ στην καριέρα μου. Να μάχομαι για κάθε φάση, να χαίρομαι, να λυπάμαι και να ζω τα πάντα με πάθος. Αν δεν έχεις το τελευταίο δεν μπορείς να παίξεις εδώ. Αυτή είναι η λέξη που με χαρακτηρίζει, στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.