Ποδόσφαιρο

Europa League: Συναγερμός για 150,000 φιλάθλους στην Σεβίλλη!

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 11:33

Σε απόλυτη ετοιμότητα βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της Σεβίλλης καθώς στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας έχουν ήδη καταφθάσει 150,000 φίλαθλοι των Ρέιντζερς και Αϊντραχτ για τον τελικό του Europa League.

Europa League: Συναγερμός για 150,000 φιλάθλους στην Σεβίλλη!

Περισσότεροι από 5000 αστυνομικοί βρίσκονται ήδη στο… πόδι καθώς η Σεβίλλη έχει κατακλυστεί από… κονβόι φιλάθλων των δύο μονομάχων του τελικού. Αρκετοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί, ενώ θεσπίστηκαν μέτρα ασφαλείας σε αξιοθέατα, με τις αρχές να πασχίζουν να διατηρήσουν την τάξη ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο αρχηγός της Αστυνομίας, Κάρλο Κάστρο έκανε λόγο για 50000 Γερμανούς φίλους της Αϊντραχτ ενώ αναμένονται και 100000 Σκωτσέζοι, παρότι οι δύο ομάδες έχουν λάβει μόλις από 1000 εισιτήρια!

Η χωρητικότητα του «Σάντσεζ Πιθχουάν» (43000) είναι… μικρή για τις απαιτήσεις και των δύο συλλόγων και οι προτροπές της UEFA προς τους φιλάθλους που δεν διαθέτουν εισιτήρια έπεσαν στο κενό. «Κάποια γκρουπ φιλάθλων θα επιχειρήσουν να εισβάλουν στο γήπεδο» παραδέχτηκε ο Κάστρο. «Υπάρχουν πολιτικές διαφορές ανάμεσα τους» προσέθεσε ο Χουάν Κάρλος Εστέβεζ, επίτροπος της Εθνικής Δημόσιας Ασφάλειας. «Η πλειοψηφία των οπαδών που ταξίδεψε στην πόλη δεν έχει εισιτήριο ενώ θα προβεί σε αλόγιστη χρήση αλκόολ! Θα υπάρξουν κίνδυνοι».

Νωρίτερα στην σεζόν, η Αϊντραχτ αγωνίστηκε στην Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα έχοντας 30000 θεατές στο πλευρό της, παρότι είχε λάβει μόλις 5000 εισιτήρια!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr