Ποδόσφαιρο

Είναι επίσημο: O Μανώλης Σάλιακας στη Ζανκτ Πάουλι!

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 14:40

Ο Μανώλης Σάλιακας είναι και επίσημα κάτοικος Γερμανίας, αφού θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Ζανκτ Πάουλι. 

Είναι επίσημο: O Μανώλης Σάλιακας στη Ζανκτ Πάουλι!

Ο Μανώλης Σάλιακας ήταν ένας από τους καλύτερους, φορμαρισμένους και προπάντων μεγάλος ηγέτης στην ομάδα των Γιαννίνων. Αφού βοήθησε στα μέγιστα αυτά τα δύο τελευταία χρόνια στο σύλλογο, να φτάσει σε επιτυχίες, όπως φέτος με τη μεγάλη στιγμή και τη συμμετοχή στη διαδικασία των Play Off. Ενώ μάλιστα αγαπήθηκε και πολύ από το κόσμο της ομάδας.

Πλέον μετά από τα δύο όμορφα και πετυχημένα χρόνια στην ομάδα της Ηπείρου, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει από το σύλλογο και να πραγματοποιήσει το επόμενο μεγάλο βήμα, όπου να αγωνισθεί σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα, αλλά και σε ομάδα του Εξωτερικού. Αυτή είναι η Γερμανική Ζανκτ Πάουλι, ομάδα της 2ης κατηγορίας στη Γερμανία.

Είναι μία από τις πολύ δυνατές ομάδες στη κατηγορία, κάθε χρόνο παλεύει για να ανέβει στη Bundesliga, ωστόσο δεν μπορεί να τα καταφέρει. Μάλιστα τη φετινή περίοδο έφτασε μία ανάσα από τη 3η θέση και τη συμμετοχή στα μπαράζ για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά τελευταία στιγμή τα κατάφερε, καθώς εν τέλι τερμάτισε στη 4η θέση με τη διαφορά να είναι στους 3 βαθμούς από το Αμβούργο.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, βρίσκεται είδη στη Γερμανία και τη Ζανκτ Πάουλι, όπου υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Δημήτρης Σάλιακας, μίλησε και αναφέρθηκε στη καινούργια του ομάδα, όπου είπε τα εξής.

Είναι όμορφο συναίσθημα να γίνομαι μέλος αυτού του ιδιαίτερου συλλόγου. Ήταν επιθυμία μου να κάνω το επόμενο βήμα στη καριέρα μου, σε ομάδα του Εξωτερικού. Και είμαι πολύ χαρούμενος, όπου θα αγωνισθώ με τη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr