Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Αντόνιο Λαόθ στον τελικό

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 14:52

Ο Ισπανός διαιτητής Αντόνιο Ματέου Λαόθ θα διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Αντόνιο Λαόθ στον τελικό

Ο τελικός του κυπέλλου θα έχει… φανταχτερό διαιτητή, καθώς ο πολύπειρος Ισπανός που ανήκει στην Elite Κατηγορία της UEFA διήυθυνε πέρυσι τον τελικό του Champions League (Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι, 0-1). Δεν έχει σφυρίξει ματς της Super League, φέτος διηύθυνε το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (1-0) ενώ πέρυσι «σφύριξε» το Ομόνοια – Ολυμπιακός (0-0).

Ο 45χρονος ρέφερι διευθύνει διεθνείς διοργανώσεις από το 2011, ενώ «σφύριξε» για πρώτη φορά αγώνα της La Liga to 2008. Στον ισπανικό Τύπο χαρακτηρίζεται… ομιλητικός με διάθεση να αποφύγει τον πειθαρχικό έλεγχο, με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα!

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πo Ντέβις και Ρομπέρτο Παλομάρ. Τέταρτος ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ρικάρντο Μπενκοτσέα από την Ισπανία, με ΑVAR τον Άγγελο Ευαγγέλου από την Αθήνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.