Ποδόσφαιρο

Λεβαδειακός: Κινδυνεύει με 2 εως 4 αγωνιστικές χωρίς κόσμο!

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 15:27

Ο Λεβαδειακός κινδυνεύει να μην έχει κόσμο για 2-4 αγωνιστικές, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, Μετά την επίθεση του οπαδού σε παίκτη της Βέροιας. 

Λεβαδειακός: Κινδυνεύει με 2 εως 4 αγωνιστικές χωρίς κόσμο!

Ο Λεβαδειακός εδώ και λίγες μέρες πανηγυρίζει την επιστροφή του, στα μεγάλα σαλόνια της Super League 1, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ωστόσο ο αγώνας μπαράζ με αντίπαλο την Βέροια, δεν είχε καλό τέλος. Αφού μετά το γκολ του Μπαρμπόσα, όπου έδωσε τη νίκη, αλλά και το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία της Χώρας. Ένας οπαδός των Βιοτών για ανοίπωτο λόγο επιτέθηκε στο Πεταυράκη και το χτύπησε.

Ο συγκεκριμένος οπαδός, βρέθηκε μόλις την επόμενη μέρα. Και οδηγήθηκε στην αστυνομία, για εξηγήσεις. ωστόσο οι άνθρωποι του Λεβαδειακού ξεκαθάρισαν πως δεν θα αφήσουν ξανά να μπει αυτός ο άνθρωπος μέσα στο γήπεδο.

Πλέον οι άνθρωποι της ομάδας, την Παρασκευή 20 Μαίου θα απολογηθούν μπροστά στο Προτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο, για τα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα.

Ωστόσο δεν θα γλιτώσουν, από ότι όλα φαίνονται τη βαριά τιμωρία. Καθώς κινδυνεύουν με 2-4 αγωνιστικές χωρίς κόσμο, αλλά και μεγάλο τσουχτερό πρόστιμο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr