Ποδόσφαιρο

Σαράφης και Δομάζος θα φέρουν το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ!

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 16:10

Ο Μίμης Δομάζος με τον Μάκης Σαράφη, θα είναι αυτοί όπου θα φέρουν τη Κούπα του Κυπελλούχου Ελλάδος στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. 

Σαράφης και Δομάζος θα φέρουν το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ!

Ο Μίμης Δομάζος με τον Μάκη Σαράφη, είναι δύο παλιοί ποδοσφαιριστές όπου άφησαν εποχή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθώς αποτέλεσαν μεγάλα γρανάζια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και του Παναθηναικού.

Υπήρξαν μάλιστα και πρωτεργάτες με τους δύο αυτούς συλλόγους, για να φέρουν πολλές και ισάριθμες επιτυχίες. Έτσι αυτές οι δύο μεγάλες φισιογνωμίες θα είναι καλεσμένοι στο Ολυμπιακό Στάδιο, με αποτέλεσμα να φέρουν το πολυπόθητο τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ. Όπου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός, ανάμεσα στις δύο πολύ καλές και δυνατές ομάδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.